Hoe thuiswerken je werkgeluk kan vergroten

En toen was opeens alles anders. Je dagelijkse ritme volledig van slag, de invulling van je werk anders, je bent veel meer thuis dan voorheen en ook je sociale leven heeft de nodige aanpassingen meegemaakt. Voor de één een hel, voor de ander een verademing. Of iets daar tussenin 😉 Hoe dan ook biedt deze periode je een grote kans om je werk en je leven in het algemeen structureel leuker te maken dan het was. Hoe zit dat? Lees verder!

Verandering is een kans
Wat is er nu precies voor je veranderd? Door je bewustzijn te vergroten hoe belangrijk bepaalde aspecten van je ‘oude’ werkleven voor je zijn en te ontdekken hoe fijn sommige ‘nieuwe’ aspecten zijn, heb je de gouden formule in handen om jouw werkleven helemaal naar je zin te kneden. Hoe mooi is dat!

Ondanks deze mooie kans, hoor ik ook veel negatieve en angstige geluiden om me heen. Niet alle mensen houden van verandering. Ze houden liever vast aan het bekende, ook als dat niet beter of fijner is dan het alternatief. Boeiend he?  Hoe is dat voor jou?

Kansen herkennen

Het mooie is: we moéten ons allemaal aanpassen, ook in het werk. Of we nou willen of niet. Dat biedt kansen. Zeker als je vast zit in je werk, op zoek bent naar meer werkgeluk. De kunst is deze kansen te zien en in je voordeel te gebruiken. Om je hierin te begeleiden heb ik de training leven vanuit hart en ziel ontwikkeld. In deze training word je stap voor stap begeleid kansen te herkennen en op door te bouwen om jouw werk- liefdes- en levensgeluk geluk significant te vergroten. Heerlijk vooruitzicht toch?

Meer focus leidt tot meer kansen en geluk

Nu denk je misschien ‘ja maar, nu is niet het moment, met alle onzekerheden die er nu zijn’. Nou, dat is dus het mooie van deze training: het geeft je niet alleen inzicht in waar je op lange termijn zou willen staan, het geeft je ook inzicht waar je nú al meer focus op kan leggen om je leven een boost te geven. Want als je eenmaal weet wat je wilt en waar je energie en voldoening van krijgt, dan zie je opeens overal kansen om je heen. En dan kan het opeens ook verrassend snel gaan. Zo heb ik bij meerdere deelnemers mogen zien dat als ze in flow zijn om hun ideale werkleven vorm te geven, opeens ook hun liefdesleven een boost krijgt. Beweging creëert beweging. Hoe gaaf is dat!

Wat levert deze online training werkgeluk jou op?

  • Je ontdekt welke invloed je zelf hebt op je eigen werk-, liefdes- en levensgeluk
  • Je krijgt inzicht in waar je energie en voldoening van krijgt en waarvan ook niet
  • Je krijgt een duidelijk beeld van hoe jouw ideale (werk)leven eruit ziet
  • Aan het eind heb je een concreet actieplan waarmee je met zelfvertrouwen en focus aan de slag gaat
  • Je leert een methodiek die je de rest van je leven kan gebruiken om je leven, je loopbaan en je liefdesleven te voorzien van een boost

Om er zeker van te zijn dat je niet stiekem gaat struisvogelen of uitstelgedrag gaat vertonen, is het aan te raden deze training in groepsverband te volgen. Je hebt dus een stok achter te deur om in beweging te komen en te blijven. Tevens biedt de interactie met de andere deelnemers je meer verdieping dan je alleen voor elkaar zou krijgen.

Voor werkgevers
Voor werkgevers is het mega belangrijk dat hun medewerkers fit en vitaal zijn. Deze periode is voor veel medewerkers behoorlijk pittig, waarbij het moeilijk is om focus en energie te behouden. Deze training biedt een mooie kans om medewerkers scherp en energiek te houden. En stimuleert persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.  

Meld je nu aan!
Wil je meer weten hoe jij kan leren leven vanuit hart en ziel? Lees hier meer over de online training leven vanuit hart en ziel of neem contact op voor de overige mogelijkheden. Ik denk graag met je mee. 

"Ik was vastgelopen en voelde sterk de behoefte aan beweging, welke kant op had ik al in beeld. Juist in deze fase bood de online training mij een fijne houvast en extra motivatie om behoeften en plannen scherp te krijgen en echt aan de slag te gaan. De gezamenlijke opdrachten en liefdevolle begeleiding van Simone zorgden voor nog meer verdieping en zetjes de goede kant op. Aanrader als je écht in beweging wilt komen!"
Evelien
"Ik ben de online training gaan doen om weer happy te worden in mijn werk. Het programma was behoorlijk intensief. Enerzijds omdat je gedwongen werd om vanuit je gevoel te onderzoeken en anderzijds dat het best complex was. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik nu weet wat ik ECHT belangrijk vind aan werk en welke stappen ik ga ondernemen om dat te realiseren."
Edwin
Scroll naar top