1 op 1 begeleiding

liefdevolle omarming van je hart & ziel

In zielscoaching & healing maak ik contact met je lichaam, je hart & je ziel. Daar waar jouw bron van energie en alle antwoorden liggen opgeslagen. 

Door blokkades op te sporen in je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam krijg je inzicht waardoor jouw (levens)energie niet goed stroomt. Door hier liefdevolle aandacht en ruimte aan te geven, kunnen deze blokkades transformeren en kan je vrijer, lichter en liefdevoller door het leven gaan.

Dit zijn je mogelijkheden:

Persoonlijke levensanalyse

Ik geloof niet in uren praten. Liever laat ik je gelijk (door)voelen waar jij op een diepere laag blokkeert, zodat je deze kan deblokkeren. 

Met de persoonlijke levensanalyse maak ik een diepteanalyse van alle aspecten die van invloed zijn op een open verbinding met je hart.

Binnen één sessie heb je inzicht waar je (on)zichtbaar tegen gehouden wordt  om vol in je kracht te staan. Deze blokkade zit vaak heel ergens anders dan je denkt.

Energetische healing

Blokkades in je energieveld zorgen voor blokkades in je leven. Met vermoeidheid, stress, angst en fysieke beperkingen als gevolg.

Het is daarom super belangrijk om je lichaam en energieveld regelmatig ‘op te schonen’. Als de energie in jou stroomt, zal die ook naar buiten toe stromen. Zo binnen, zo buiten.

Tevens zit er heel veel waardevolle informatie voor jouw groeiproces opgeslagen in je lichaam. Tijdens een healing ontvouwen de inzichten en groei als vanzelf.

Zielscoaching

Je loopt ergens tegenaan, hebt behoefte aan meer inzicht in een (levens)thema of bent op zoek naar meer connectie met jezelf.

Afgestemd op jouw ziel en energieveld gaan we samen op reis om inzicht te krijgen in jouw vraagstuk.  

Ik begeleid je naar de plek waar jij je antwoorden vindt. Hierbij maak ik gebruik van healing, persoonlijke geleide meditaties, familieopstellingen, afstemming met jouw gidsen. Dat wat nodig is.  

Wil je sparren over wat het beste bij jou past?
Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in 

Simone

De kracht van Simone

"Simone draait niet om zaken heen maar laat je voelen waar de pijn zit. Dat vond ik heel fijn, ze helpt echt om er naartoe te kunnen gaan. Simone voelt vaak mijn pijn of dat van anderen en kan daardoor tot de kern komen. En ze is gewoon super lief!"
Vrouw (47 jaar)

Korte termijn pijn, voor lange termijn fijn

Het is de angst voor pijn die veroorzaakt dat je in je hoofd gaat leven. 
Door voorbij je angst te gaan kom je bij je gevoel, de plek waar je het verschil kan maken.
De emotie verwerken waar je zo bang voor bent, duurt zo’n 1,5 minuut.
Eenmaal verwerkt heb je levenslang meer rust, verbinding en toegang tot je gevoel!

Misschien herken je het wel..

Het is nooit te laat te worden, wie je in wezen bent

Ontdekken of een sessie iets voor jou is?

De beste graadmeter of een coach bij je past is de klik of aantrekkingskracht die je voelt.

Daarom werk ik vooraf altijd met een gratis intakegesprek.

Zo kunnen we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om een volgende stap in je groeiproces te maken.

Simone
Scroll naar top