Je fysieke en emotionele klacht anders bekeken

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans

Vage soms onbegrepen klachten zoals burn-out, bore out, chronische rug- of nekklachten, hoofdpijnklachten, hoge spierspanning, terugkerende spierklachten, slaapstoornis: enorm frustrerend

Vaak ligt de oorzaak van deze klachten heel ergens anders dan waar het antwoord wordt gezocht. Daar waar de reguliere geneeswijze vooral kijkt naar het fysieke lichaam, focus ik op het emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Want als de ‘voeding’ van de fysieke pijn buiten het fysieke lichaam ligt, dan zal daar ook de oplossing gezocht moeten worden.

Het is mijn specialiteit om jou te verbinden met de diepere betekenis van jouw fysieke klacht.

De vier lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zijn zo sterk met elkaar verbonden, dat ze elkaar beïnvloeden. De kunst is te gaan ontdekken waar de diepere oorzaak van jouw pijn ligt. Of misschien nog wel belangrijker: wat je lichaam je probeert te zeggen. 

De basis van mijn werkwijze is het leggen van de connectie tussen jou en je emotionele en spirituele lichaam.  Ik neem je hoofd mee naar een wereld van ongekende mogelijkheden en antwoorden waar jij naar verlangt.  Als jij open staat voor het onbekende, dan gaat er een wereld voor je open!

De voornaamste oorzaak waardoor je niet in je kracht bent, ligt vaak op een totaal ander vlak dan je rationeel kan bedenken. Laat staan oplossen. Ik wijs je de weg waar je de antwoorden wél kan vinden.

Misschien herken je het wel:

- Pijn is een signaal van je ziel dat je off-track bent -
Luister naar de boodschap achter je pijn en je weet wat je te doen staat.

De kracht van Simone

"Simone heeft humor, is prettig gestoord, maar daarnaast een enorm warm persoon die van haar passie echt haar werk heeft kunnen maken. Mensen verder helpen, bijsturen, motiveren!!"
Man (45 jaar)
Jaartraject
"Wauw! Simone weet echt heel snel tot de kern te komen en precies de dingen te zeggen en te doen die nodig zijn. Ze liet me niet met bullshit en 'slimme' argumenten wegkomen. Heftig, maar oh zo fijn!"
Vrouw (37 jaar)
Coaching

De oplossing: contact maken met het emotionele en spirituele lichaam

In alle trainingen en individuele begeleiding gaan we op een diepere laag invoelen wat de boodschap is van je fysieke pijn en ongemak. Door deze boodschap te horen vanuit het emotionele en spirituele lichaam en hiervan te  leren, kan je transformeren. 

Methodieken die worden gebruikt: familieopstellingen, emotioneel lichaamswerk, trance healing, cranio sacraaltherapie, focusoefeningen en vele andere. 

Onder het tabblad ‘aanbod’ vind je alle trajecten, (online) trainingen, weekenden en één op één begeleiding. Neem gerust contact op om te sparren wat voor jou het meest passend. 

- Antwoorden op levensvragen komen niet uit je hoofd, wel uit je hart, ziel & lichaam -

Herken jij dit?

TOP! Dan zit je hier helemaal op de goede plek 🙂

Simone Levensboost

Ontdekken of Levensboost iets voor jou is?

De beste graadmeter of een persoon of organisatie bij je past is de klik of aantrekkingskracht die je voelt.

Daarom werk ik vooraf altijd met een gratis kennismakingsgesprek.

Zo kan je we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om een volgende stap in je groeiproces te maken.

Blogs over lichaam & geest

Scroll naar top