Healy: ondersteuning voor het leven!

Ervaar je pijn? Moeite met slapen? Energie tekort?

Dan is de Healy misschien iets voor jou!

Healy: helende frequenties voor lichaam en geest

Healy is nieuwe vorm van frequentietherapie. Het ondersteunt je zelfherstellende vermogen, helpt je om veerkrachtiger te worden en om je lichaam en geest in balans te brengen. Het is een handzaam en uniek apparaat van slecht 5x5cm en te bedienen via een app (via bluetooth) op je telefoon. De Healy bevat meer dan 120 progamma’s met talloze verschillende frequenties die eraan kunnen bijdragen dat jij je weer energiek, vitaal, gezond, ontspannen en positief kunt gaan voelen.

 

balans

Balans in lichaam & geest

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.*

Healy is ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen; denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken. Deze toepassingen worden echter niet erkend door de reguliere geneeskunde.

Veelgestelde vragen over de healy

De healy is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans tussen lichaam, geest en ziel. Voor iedereen die meer vreugde en vitaliteit wil ervaren en een gevoel van welzijn. Of op zoek is naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren. De healy resonance (werkt op afstand) is ook geschikt voor het behandelen van dieren. 

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc.

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

De Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Je stuurt via polsbandjes, oorclips of kleefelektrodes microfrequenties door je zenuwbanen naar de cellen. Je kiest bij deze Healy’s zelf een programma wat jij passend vindt bij jouw klachten of het resultaat wat je wenst. Met de Resonance kun je ook op deze manier werken, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om draadloos te werken, dus zonder de polsbandjes etc. Dit is een andere manier van werken.

Daarnaast kun je ook analyses maken met de Resonance. Dan hoef je niet meer zelf een programma te kiezen voor je klachten, maar meet de Healy uit welke programma’s jij het meeste nodig hebt. Tevens kun je bij de Resonance een aurascan maken. 

Lees hier verder over de verschillende varianten

Wat is het verschil tussen het werken met de microfrequenties (mircrostroom) via de polsbandjes of werken met het vibreren op afstand van de Resonance? Er is een duidelijk verschil tussen beide methodes en de ene is niet per definitie beter dan de andere. Ze hebben beide hun voordelen. 

Als je kijkt naar wat wordt geleverd in de twee verschillende soorten behandeling, dan zul je een onderscheid zien:

Microfrequenties:
Hebben voordelen voor de ATP-productie (energie), eiwitsynthese en de toename van de spanning in het celmembraan – deze drie voordelen zijn alleen afkomstig van de microstroom.

In de verschillende Healy programma’s zitten de specifieke frequenties  gericht op problemen en klachten met betrekking tot de specifieke organen in het lichaam. Dus die frequenties resoneren met fysieke issues en door die resonantie wordt het probleem aangepakt door die specifieke frequenties.

Vibreren met de Resonance:
Wanneer je gaat werken met de Resonance dan gaat het om een reeks intenties, verklaringen, affirmaties die worden uitgezonden in het energieveld, het informatieveld, van de cliënt.

De Healy Resonance-behandeling is daarom een veel subtielere aanpak. Het effect kan echter al dan niet subtiel zijn. Er kunnen heel grote merkbare veranderingen plaatsvinden met deze manier van werken.

Beide methodes werken dus op een andere manier en hebben beide voordelen, waardoor Healy ook adviseert om deze te combineren met elkaar.

Overeenkomsten:
De twee soorten behandelingen hebben gemeen dat ze allebei de Quantum Sensor in de Healy gebruiken om het lichaam met het informatieveld te verbinden. Tijdens microstroomprogramma’s wordt deze informatieveldanalyse gebruikt om te bepalen welke specifieke frequenties de persoon in het microstroomprogramma nodig heeft. Tijdens een Healy Resonance-analyse wordt de kwantumsensor gebruikt om de geschiktheid van bepaalde remedies of een geschikt Healy programma voor die persoon te analyseren.

Bron: Brid Hanlon (Therapeut TimeWaver, de grote zus van de Healy)

Er staan hoge boetes op het doen van claims. Ik mag daarom niet zeggen dat Healy werkt voor een bepaalde klacht. Ik mag alleen mijn eigen ervaringen met je delen. Er zijn op Facebook Healy groepen waar mensen hun ervaringen delen met klachten. Toch blijft het een kwestie van uitproberen. Elk lichaam is anders en heeft ook andere frequenties nodig. Dat kan ook zo zijn als je dezelfde klachten hebt als iemand.  anders. Het is mogelijk de healy 14 dagen uit te proberen. Heb je het idee dat de healy niet voor je werkt, dan kan je ‘m kosteloos terugsturen. 

Ja dat kan zeker. Als een soort onderhoud van je systeem breng je met de Healy de juiste frequenties in je cellen.

Door regelmatig gebruik van de specifieke frequentieprogramma’s kan healy het herstel van de spanning van de celmembraan ondersteunen naar een natuurlijk oorspronkelijk niveau, of onderhouden op het gezonde niveau.

Ook als je nergens last van hebt, is dat geen garantie dat je gezond bent van binnen. Klachten kunnen pas veel later komen terwijl er al degeneratie plaatsvindt in het lichaam. Denk maar aan een roker, of het ontstaan van kanker. Het kan jaren duren voordat je daar iets van merkt.

Je schaft de Healy aan en vanaf het moment dat je de Healy in huis hebt, mag je 14 dagen de Healy uittesten. Besluit je binnen die 14 dagen dat de Healy toch niets voor je is, dan laat je dat Healy weten (ik laat je weten hoe je dat moet doen) en zij sturen je retourinstructies. Vervolgens stuur je de Healy kosteloos terug en krijg je je geld terug.  kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je een Healy koopt bij iemand die zelf ook een Healy heeft gekocht. In principe kun je niet rechtstreeks, zonder tussenpersoon, bij Healy kopen. Wanneer je toch via hun website bestelt, dan plaatst Healy je onder iemand en dat betekent dat jij voor informatie dan bij die persoon moet zijn. Je kunt dus het beste iemand kiezen die jou goed kan voorzien van informatie en met wie je een klik hebt.

Je bestelt een Healy via een link. Deze link krijg je van de persoon bij wie je de Healy wilt aanschaffen. Check goed of de naam van de persoon bij wie je hem koopt linksboven in je scherm staat, wanneer je via de link wordt doorverwezen naar de Healy website, waar jij jouw bestelling kunt plaatsen. Je bestelt dus via een link, bij Healy. Zij leveren ook jouw Healy.

De persoon bij wie je de Healy koopt, krijgt daar een vergoeding voor. Het is de bedoeling dat die persoon jou voorziet van informatie over de Healy en dat je op weg wordt geholpen om met de Healy te werken. Op deze manier wordt iemand ook beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen.

Na je aankoop kun je in de backoffice van Healy, waar je allerlei handboeken, filmpjes en andere handige informatie kunt vinden.

Vind je het leuk om een extra inkomstenbron te hebben?

Wanneer jij een Healy hebt besteld, kun je zelf ook Healy’s gaan verkopen. Je ontvangt dan geld voor die aankopen.

Healy heeft ook een leuke startactie: wanneer je binnen de eerste 30 dagen, na de aankoop, 3 verkopen hebt, dan krijg je van Healy een gratis upgrade naar een hogere versie. Heb je meteen al voor de Resonance gekozen, dan krijg je een extra Resonance. Die zou je bijvoorbeeld kunnen uitlenen aan mensen die hem ook willen proberen.

Contra-indicaties voor het gebruik van de Healy met elektroden:
– tijdens zwangerschap
– mensen die aan epilepsie lijden
– bij pacemaker of andere elektronische implantaten
– bij metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied
– niet op kapotte huid of delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie
– bij koorts

Als u Healy gebruikt terwijl u medicijnen gebruikt, raden wij u aan om de dosis periodiek te laten controleren door uw arts, vooral als u de volgende medicijnen gebruikt:
– Bloedverdunners
– Antidiabetica
– Bloeddrukverlagende medicatie
– Hormonen (vooral schildklierhormonen)
– Bètablokkers

Healy en zijn toepassingen zijn alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar. Onvoldoende gegevens zijn beschikbaar voor gebruik door minderjarigen

Bij deze contra-indicaties kan je de Healy Resonance op afstand wél gebruiken.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

De ontwikkeling van Healy, het testen en voorbereidend werk voor de goedkeuring als medisch apparaat en de productie hebben volledig in Duitsland plaats gevonden. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat, een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Toelichting Gouden Cyclus programma

De goud cyclus programma’s vormen het fundament van de healy. In het filpmje een korte uitleg hierover. 

Toelichting verdiepingsprogramma's

De healy kent meerdere verdiepingsprogramma’s. In dit filmpje een korte toelichting hierover. 

Scroll naar top