IK-traject

Halfjaar traject - herstel de verbinding tussen hoofd, hart, lichaam & ziel

Ontdek en leef je ware potentieel!

Dit traject staat volledig in het teken van jou. Het zorgt ervoor dat je wordt bevrijd van onzichtbare blokkades, waardoor je een sterk IK-fundament ontwikkeld waarmee je moeiteloos in je kracht komt en in verbinding met je zielenpad. 

Het IK-traject: dé basis voor balans en verbinding tussen hoofd, hart, lichaam & ziel. 

Deelnemer IK-traject:
"Simone is van onschatbare waarde. Scherp, kundig, doortastend, humor, aanmoedigend, eerlijk. Weet je te triggeren, geeft goede adviezen en geeft op de juiste momenten ruimte of geeft je op de juiste momenten een spiegel.

Bevrijd je Intrinsieke Kracht

In het IK-traject ga je de weg terug vinden naar jouw  unieke krachtplek. De plek  waar je moeiteloos jezelf kan zijn, energie hebt en weet wie je bent. Vanuit daar voel je wat je wilt en komt je intrinsieke kracht volop tot bloei

Omarm je Innerlijk Kind

Deze verbinding tussen hoofd, hart en ziel heeft vaak in de kindertijd al de nodige schade opgelopen, veelal onbewust. Tijdens het IK-traject ga je de connectie met je innerlijke kind herstellen, waardoor je hartsenergie weer gaat stromen

Open je Intuïtieve Kanaal

Door het transformeren van energetische blokkades ontstaat ruimte om je intuïtieve kanaal  meer te openen.  Tijdens het IK-traject krijg je tools om deze voelsprieten verder te ontwikkelen. Zodat je moeiteloos de juiste keuzes op je levenspad kan maken. 

Is het IK-traject iets voor mij?

Het IK-traject is iets voor jou als je je herkent in een of meer van deze uitspraken:

Je bent op zoek naar meer voldoening & zingeving

Je hebt een veilig en vertrouwd leven. Tegelijk vraag je je af: is dit het nou?

Je verlangt naar een diepere connectie met jezelf

Je leeft meer 'aan de oppervlakte' dan je lief is, komt zelf niet in die diepere laag

Je loopt met je ziel onder je arm

Je weet niet zo goed wat je wil in je leven, of durft er niet voor te gaan. 'Het' lijkt maar niet op je pad te komen.

Je wilt meer diepgang & verbinding met anderen

Je verlangt naar een zielsverbinding met anderen, maar hoe?

Je voelt dat er meer is, komt er niet helemaal bij

Je voelt dat er meer is tussen hemel en aarde, het lukt nog niet om je ermee te verbinden

Je wilt je intuïtieve & energetische gaven ontwikkelen

Je voelt dat er meer is en wilt je eigen 'gaven' ontdekken en ontwikkelen

Deelnemer over het jaarprogramma:
"Simone is van onschatbare waarde. Scherp, kundig, doortastend, humor, aanmoedigend, eerlijk. Weet je te triggeren, geeft goede adviezen en geeft op de juiste momenten ruimte of geeft je op de juiste momenten een spiegel."

Wat houdt het traject in?

Transformatie weekend

We starten met een deep-dive:  transformatie-weekend los van alles en iedereen.  Alle aandacht is gericht op het neerleggen van jouw IK-fundament.  We maken gebruik van rituelen, familieopstellingen, healing, rust en natuur(elementen). 

Simone

2 individuele sessies

Sommige blokkades verlangen persoonlijke aandacht en verdieping. Tijdens het traject horen 2 individuele sessies met Simone. Samen bepalen jullie wat het beste past: een healing, reading of zielscoaching.  

Loonse en drunense duinen

3 verdiepingsdagen

 Tijdens de verdiepingsdagen krijgt iedereen de ruimte om te verdiepen in zijn of haar persoonlijke vraagstuk. Hierbij maken we gebruik van familieopstellingen, energetisch werk,  de natuur en  elkaar.

Integratie opdrachten

De periode tussen de dagen is bedoeld ter integratie & verdieping. Je krijgt praktische en prikkelende oefeningen om je IK-fundament in je werk- en privé-omgeving verder te versterken.

 

Hoe gaat het in z'n werk?

Simone voelt haarfijn aan wat een ieder nodig heeft in zijn of haar groeiproces. Ze werkt daarom niet met een vast programma, maar voelt elke keer weer opnieuw in wat elk individu nodig heeft. En past daar het programma op aan. 

De kracht zit in de diversiteit en integratie van verschillende methodieken. Gericht op het opdoen van ervaringen vanuit je binnenwereld. Uit je hoofd en terug in je lichaam en hart. Want daar is de grootste winst te behalen. 

Wat levert het IK-traject je op?

Verbind je met je verlangen
Ontdek waar je blij van wordt
Vind rust en balans in jezelf
Ervaar de kracht van de natuur
Snap de taal van je lichaam
Maak echte verbinding
Creëer ruimte voor passie & liefde
Vorige
Volgende

Over Simone

Een groot deel van mijn leven heb ik met mijn ziel onder mijn arm gelopen, geen idee hebbend wat ik wilde qua werk of met mijn leven. En mijn liefdesleven stroomde al helemaal niet. Wat doe ik toch verkeerd?

Stapsgewijs ben ik me bewust geworden dat ik mij (onbewust) afsloot voor mijn eigen hart en ziel. En is mijn ontdekkingsreis begonnen om mezelf ‘op te halen’. Een lang proces van zoeken, ontdekken, genieten, op mijn bek gaan, teleurstelling incasseren, inzichten vergaren en weer opstaan. Steeds weer opnieuw.

De hoeveelheid liefde die ik nu in mijn leven ervaar is ongekend. En ook mijn zielsmissie heb ik vol in beeld: anderen bewustmaken, inspireren en begeleiden om ook hun weg terug te vinden naar hun hart en ziel

"Simone heeft humor, is prettig gestoord, maar daarnaast een enorm warm persoon die van haar passie echt haar werk heeft kunnen maken. Mensen verder helpen, bijsturen, motiveren!!"
Man (45 jaar)
Jaartraject
"Wauw! Simone weet echt heel snel tot de kern te komen en precies de dingen te zeggen en te doen die nodig zijn. Ze liet me niet met bullshit en 'slimme' argumenten wegkomen. Heftig, maar oh zo fijn!"
Vrouw (37 jaar)
Coaching

Voor wie is het traject geschikt?

Het traject is een intens en diepgaand trainingsprogramma, alleen geschikt voor mensen met de volgende eigenschappen:

Praktische informatie

Het transformatieweekend vindt plaats op14-15-16 juli. We starten op vrijdag om 19:00 en ronden af op zondag om 16:00. De 2 overnachtingen, 2x lunch en 1x diner zijn inbegrepen.

De verdiepingsdagen zijn op vrijdag 11 augustus, 8 september en 6 oktober van 10:00 tot 16:00 en vinden buiten in de natuur plaats in regio Valkenswaard.

De zielscoaching en healingsessies worden individueel ingepland.

De investering is 2345 euro. Neem voor zakelijke afname contact op.

* Tip: financiële ondersteuning

Zakelijk
Werkgevers investeren graag in de mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden. Indien gewenst kan ik een toelichting geven of offerte op maat maken. 

Privé
De kosten van training & coaching zijn over het algemeen als opleidingskosten af te trekken van je belastbaar inkomen. Dat mag als de training je helpt om beter te worden in de uitoefening van je beroep. Deze training maakt je onder andere beter in de uitoefening van je beroep als je met mensen werkt, als je leiding geeft, als je acquisitie of verkoop doet, als je klantcontact hebt, als je regelmatig overlegt of op een andere manier met mensen samenwerkt

IK-traject: een geweldig cadeau aan jezelf dat je leven lang meegaat!

Wil je even sparren?

Voel je vrij om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten, waarbij ik direct invoel op jouw behoefte.

Je krijgt vrijblijvend advies over wat jij nodig hebt om een stap te zetten in jouw levensgeluk.

Scroll naar top