Online training: Leven vanuit hart en ziel

Een intensieve ontdekkingsreis naar wat je écht verlangt om dat vervolgens naar je toe te halen

In deze online groepstraining ga je in twee maanden tijd stap voor stap  intensief aan de slag met het ontdekken en vormgeven van een leven vanuit hart en ziel

Je neemt één levensthema om mee aan de slag te gaan:
je liefdesleven, je werkleven of je leven ‘overall’

De methodieken die je leert kan je de rest van je leven blijven toepassen, ook op de andere thema’s in je leven. Zo blijf je continu bewust liefde & geluk naar je toe halen

inquiry Simone

Bewustwording

Een essentiële stap naar verandering & groei

Hoe bewuster je bent van wie je bent, wat je wilt en waar je naar verlangt, hoe makkelijker je het aan zal trekken. In deze training ontdek je hoe jouw talenten, waarden, passies en interesse samen komen, waardoor je in je kracht komt te staan. In de online groepssessies dienen ter verdieping van jouw persoonlijke proces hierin.

Verbinding

Verbinding

Diepere connectie met jezelf & je omgeving

De grootste saboteur van je levensgeluk is je eigen mindf*ck. In de online groepssessies wordt deze genadeloos liefdevol ontmanteld en leer je hoe je deze bij jezelf kan herkennen. De gezamenlijke opdrachten helpen je bewustzijn hierin te vergroten. Hierdoor word je in staat veel puurder in verbinding te komen met jezelf én de ander.

kansen

Focus

Rust, structuur & daadkracht

Als je je overal op richt, dan richt je je op niets. Door focus aan te brengen op wat écht belangrijk is,  word je vele malen krachtiger & effectiever. Daarnaast creëert het rust en overzicht in je hoofd. Deze training navigeert je stapsgewijs van voelen wat je écht wilt, naar focussen op de essentiële details, naar gááán voor resultaat.

Super interessant! Kan ik ook zelfstandig aan de slag?

De groepssessies zijn mega waardevol om je proces te verdiepen en je bewust te maken van je onbewuste ‘mindf*cks’. 

Vind je het fijner om zelfstandig aan de slag te gaan, dan kan dat ook. Alle opdrachten zijn uitgebreid omschreven en toegelicht met voorbeelden en filmpjes. 

Als je weet wát je wil en hoe je dit kunt bereiken, knal je binnen no-time er naartoe!

Wanneer meedoen?

Je herkent je hierin:

En bent op zoek naar:

Herken je jezelf hierin? Dan is deze training helemaal wat voor jou.

Samen gaan we stap voor stap aan de slag om jouw leven de boost te geven waar jij naar verlangt.

"Ik was vastgelopen en voelde sterk de behoefte aan beweging, welke kant op had ik al in beeld. Juist in deze fase bood de online training mij een fijne houvast en extra motivatie om behoeften en plannen scherp te krijgen en echt aan de slag te gaan. De gezamenlijke opdrachten en liefdevolle begeleiding van Simone zorgden voor nog meer verdieping en zetjes de goede kant op. Aanrader als je écht in beweging wilt komen!"
Evelien
"Ik ben de online training gaan doen om weer happy te worden in mijn werk. Het programma was behoorlijk intensief. Enerzijds omdat je gedwongen werd om vanuit je gevoel te onderzoeken en anderzijds dat het best complex was. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik nu weet wat ik ECHT belangrijk vind aan werk en welke stappen ik ga ondernemen om dat te realiseren."
Edwin

'De kracht van deze training is dat het volledig gericht is op het vergroten van je bewustzijn
op wat je écht wilt en vervolgens concrete tools aanreikt om dit te bereiken'

Groepstraining: samen sterker

De praktijk wijst uit dat het mega waardevol en leerzaam is om samen aan de slag te gaan. Hierdoor kom je tot veel meer en diepere inzichten dan als je zelfstandig aan de slag gaat. En door elkaars proces te horen word je ook bewuster van je eigen proces. Een win-win dus!

Samen vormt het een perfecte mix om tot een optimaal resultaat te komen. Daarom wordt de training altijd in groepsverband aangeboden. 

Heel fijn om in zo’n super inspirerende groep te kunnen werken en te groeien, leren van elkaar, elkaar naar een hoger plan trekken. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik een nog concreter en beter beeld heb van mijn passie en hoe ik deze kan gaan leven, stapje voor stapje. Mijn focus is veranderd: van alles een beetje, naar precies weten waar ik nu wel en geen energie in wil stoppen. Het heeft me de ruimte gegeven om nog meer mijn eigen keuzes te kunnen maken en daarvoor te gaan staan.
Leonie

Overzicht van de trainingsmodules

Als je doet wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg

"Het lijkt wel of alles meer gaat stromen, nu ik hier zo bewust mee bezig ben"

Belangrijk om te weten

Impactvolle groepstraining

De training neem ca 30 tot 40 uur in beslag bestaande uit:

Life-changing

De training is enorm impactvol. Eenmaal bewust van wat je niet meer wilt en wat je wél wilt, komt je hele binnenwereld in beweging. Hou er rekening mee dat er veel kan (gaat) veranderen als je mee doet. En doe alleen mee als je voldoende draagkracht hebt. 

De ervaring leert dat als je eenmaal in beweging bent op één vlak (werk, liefde of leven) er ook beweging ontstaat op de andere gebieden. 

Over Simone

Een groot deel van mijn leven heb ik met mijn ziel onder mijn arm gelopen, geen idee hebbend wat ik wilde qua werk of met mijn leven. En mijn liefdesleven stroomde al helemaal niet. Wat doe ik toch verkeerd?

Stapsgewijs ben ik me bewust geworden dat ik mij (onbewust) afsloot voor mijn eigen hart en ziel. En is mijn ontdekkingsreis begonnen om mezelf ‘op te halen’. Een lang proces van zoeken, ontdekken, genieten, op mijn bek gaan, teleurstelling incasseren, inzichten vergaren en weer opstaan. Steeds weer opnieuw.

De hoeveelheid liefde die ik nu in mijn leven is nu ongekend. En ook mijn zielsmissie heb ik vol in beeld: anderen bewustmaken, inspireren en begeleiden om ook hun weg terug te vinden naar hun hart en ziel

Simone

Samengevat

  • Deze online training begeleidt je stap voor stap in het steeds meer leren leven vanuit hart en ziel
  • De training vergroot je bewustzijn, de verbinding met jezelf, de diepgang met anderen en geeft focus op wat je écht wilt
  • De training neemt ca 30 tot 40 uur in beslag, waarbij je de opdrachten deels alleen en deels samen (online) met een groepsgenoot doet
  • Er zijn 5 begeleide groepssessies van 1 à 1,5 uur, waarbij je een verdieping krijgt op jouw persoonlijke proces en die van je groepsgenoten
  • Het is een life-changing en  impactvol programma; doe alleen mee als je er draagkracht, ruimte en tijd voor hebt
  • Je krijgt tools en opdrachten die je steeds opnieuw kan gebruiken om je leven verder te verdiepen
  • Aan het eind van het traject heb je helder in beeld waar je energie van krijgt, goed in bent, wat je concreet wilt en hoe je dit kan bereiken
  • De investering is 1195 euro (ex btw) als je de training zakelijk afneemt en 675 euro als particulier
  • Wil je zelfstandig aan de slag, dan betaal je 475 euro

Meld je nu aan!

Eerstvolgend startmoment:

Zelfstandig
Ga je liever alleen en in je eigen tempo aan de slag? Dat kan ook!

Zakelijk aanmelden
Indien je de training zakelijk kan volgen, verzoek ik je dit aanmeldformulier in te vullen. Dan kan ik alle gegevens voor de factuur direct goed erop zetten.

Scroll naar top