Ontspanningshealing

Balans in lichaam, hart & ziel

Ontspanningshealing: balans in lichaam & geest​

Een gestresst of vermoeid lichaam heeft grote invloed op hoe je je voelt, hoe je de wereld om je heen ziet en hoe je hierop reageert. 

De grote hoeveelheid impulsen van werk, privé, nieuws en social media maakt dat je systeem bijna strucutreel overprikkeld is. Het krijgt simpelweg niet genoeg tijd en ruimte om alles te verwerken. Als je daarnaast ook nog te maken hebt met stress, angst of fysieke mankementen, dan is het helemaal een uitdaging om je balans te vinden. 

Een energetische ontspanningshealing helpt je om weer rust en balans in je lichaam en energieveld te krijgen. Hierdoor heb je weer meer rust in je hoofd, kan je prikkels makkelijker verwerken en ben je weer meer aanwezig in het hier en nu. Hierdoor sta je weer krachtiger en met meer energie in je leven. 

Een ontspanningshealing is een energetische massage voor je lichaam, hart & ziel tegelijk. 

smile!
ontspanning

Hoe ziet een ontspanningshealing eruit?

Bij een ontspanningshealing lig je met je kleren aan (schoenen uit) heerlijk ontspannen op je rug op de behandeltafel. Vind je liggen niet fijn, dan kan zittend ook. Er wordt niet (veel) gesproken. Je sluit je ogen en de rest laat je aan mij. Ik stem af op jouw lichaam en energieveld en laat me leiden naar de plekken waar jij blokkades hebt zitten.  Ik kijk daarbij o.a. in hoeverre je goed geaard bent, of je chakra’s in balans zijn en of er blokkades zitten in je energieveld

Via energetische healing en technieken uit cranio sacraal therapie (gericht op het ontspannen van je lichaam via o.a. je bindweefsel) zorg ik ervoor dat de energie weer vrijer door je lichaam gaat stromen. Ik raak je daarbij af en toe aan en werk ook vlak boven je lichaam. 

Wat levert een ontspanningshealing je op?

jeremy-thomas-FO7bKvgETgQ-unsplash

Praktische informatie

  • Een sessie duurt 45-60 minuten
  • Tarief ontspanningshealing: 95 euro per sessie
  • Fysieke locatie: Tilburg 
  • Na het boeken van de healing neem ik contact op om een afspraak te maken
  • Gun je jezelf regelmatig een ontspanningshealing? Neem dan een 5-rittenkaart met korting
Scroll naar top