Reading op afstand

Inzicht wat er in een diepere laag speelt

Reading: inzicht in levensthema

Een reading is interessant als je dieper inzicht wilt in een levensthema die je bezig houdt.  Tijdens een reading maak ik verbinding met jouw energieveld, chakra’s en gidsen om daar voor jou relevante informatie uit op te halen. Door in- en door te voelen in het energieveld, vind vaak ook healing plaats.
simone van den Berg profielfoto
herfst

Hoe ziet een reading eruit?

Vooraf vraag ik om je volledige naam, geboortedatum en een foto waarop je gezicht en ogen goed zichtbaar zijn.  Daarmee ga ik invoelen op jouw energieveld en neem daarbij jouw vraagstuk of thema wat je wilt onderzoeken mee.

Tijdens de reading loop ik al je chakra’s af en kijk en voel ik wat er verder gaande is in jouw energieveld.  Doordat ik helderwetenheid en heldervoelend ben krijg ik gedachten, beelden en gevoelens binnen die van jou van betekenis zijn. Dit kan uit dit leven zijn, uit je familielijn komen of uit eerdere levens. Alles wat ik binnenkrijg deel ik met je via een ingesproken audiofile. In sommige gevallen vindt tevens healing plaats.

Je hoeft zelf niets te doen. Als je het fijn vindt spreken we een moment af, zodat je bewust mee kan voelen op het moment dat ik bezig ben. Dit is geen noodzakelijkheid.

Wat levert een reading je op?

werk

Praktische informatie

  • Een reading duurt ca 1 uur (invoelen & inspreken)
  • Tarief reading: 95 euro per sessie
  • Ik doe de reading binnen een week en stuur je direct daarna de audiofile op
  • Wil je meevoelen wat de reading met je doet, dan maken we daarvoor een afspraak
Scroll naar top