Transformatie healing

Energetische en spirituele blokkades transformeren

Transformatie healing: energetische & spirituele blokkades transformeren

Je hebt een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Deze communiceren en beïnvloeden elkaar. 

Fysieke, emotionele en mentale klachten kunnen hun oorsprong hebben in het spirituele lichaam. Als daar de kern van jouw pijn of blokkade zit, dan zal je ook op deze laag heling willen brengen. Doe je dat niet dan komen je klachten steeds weer terug. 

De kunst is de ‘angel’  van pijn en blokkades uit de juiste laag te halen.

Bij een transformatie healing voel ik in op jouw vraagstuk en maak daarbij contact met jouw energetische en spirituele lichaam.  En voel wat daar transformeren mag.

Heb jij terugkerende fysieke, emotionele of mentale klachten en al van alles geprobeerd? En voel je je aangetrokken tot de energetische en spirituele wereld? Dan is een transformatie healing absoluut een aanrader.

??????????????????
ontspanning

Hoe ziet een transformatie healing eruit?

Bij een transformatie healing lig je met je kleren aan (schoenen uit) heerlijk ontspannen op je rug op de behandeltafel. Vind je liggen niet fijn, dan kan zittend ook. Er wordt niet (veel) gesproken. Je sluit je ogen en de rest laat je aan mij. Ik stem af op jouw lichaam en energieveld en laat me leiden naar de plekken waar jij blokkades hebt zitten.  Ik kijk daarbij o.a. in hoeverre je goed geaard bent, of je chakra’s in balans zijn en of er blokkades zitten in je energieveld

Via energetische healing en technieken uit cranio sacraal therapie (gericht op het ontspannen van je lichaam via o.a. je bindweefsel) zorg ik ervoor dat de energie weer vrijer door je lichaam gaat stromen. Ik raak je daarbij af en toe aan em werk ook vlak boven je lichaam. 

Vervolgens tune ik in op een diepere laag van jouw energieveld en werk ik samen met hele krachtige Sjamanenenergie om jouw blokkades te behandelen. Hierbij maak ik gebruik van een drum, klankschalen, zang, palo santo, aqua di florida water en meer. Datgene wat nodig is om jouw blokkade(s) te transformeren.  

Wat levert een transformatie healing je op?

simone

Praktische informatie

  • Een sessie duurt 1 a 1,5 uur
  • Tarief transformatie healing: 150 euro per sessie
  • Fysieke locatie: Tilburg 
  • Na het boeken van de healing neem ik contact met je op om een afspraak te maken
Scroll naar top