Balans, ontspanning & voldoening in werk

De basis van werkgeluk begint in jezelf

Je wil meer balans, ontspanning & voldoening in je werk en leven. Minder gedoe op je werk, meer zingeving, meer energie. Maar hoe? 

Het is de specialiteit van Levensboost om jou te verbinden met jouw volle potentieel.  

De basis van Levensboost coaching is het leggen van de connectie tussen je ratio en alles wat daaraan voorbij gaat. Ik neem je hoofd mee naar een wereld van ongekende mogelijkheden en antwoorden waar je naar verlangt.  Als jij open staat voor het onbekende, dan gaat er een wereld voor je open!

Meest gekozen producten:

Online training werkgeluk

online training werkgeluk

Deelnemer over de online training:
"Ik was vastgelopen en voelde sterk de behoefte aan beweging. De online training geeft mij een fijne houvast en extra motivatie om behoeften en plannen scherp te krijgen en echt aan de slag te gaan. Aanrader als je écht in beweging wilt komen!"

IK-traject (halfjaar)

ik traject

Deelnemer over het jaarprogramma:
"Simone is van onschatbare waarde. Scherp, kundig, doortastend, humor, aanmoedigend, eerlijk. Weet je te triggeren, geeft goede adviezen en geeft op de juiste momenten ruimte of geeft je op de juiste momenten een spiegel."

Coaching op maat

Simone

Deelnemer over Simone:
"Wauw! Simone weet echt heel snel tot de kern te komen en precies de dingen te zeggen en te doen die nodig zijn. Ze liet me niet met bullshit en 'slimme' argumenten wegkomen. Heftig, maar oh zo fijn!"

De voornaamste oorzaak waardoor je niet in je kracht bent, ligt vaak op een totaal ander vlak dan je rationeel kan bedenken, laat staan oplossen.
Levensboost wijst je de weg waar je de antwoorden wél kan vinden.

Misschien herken je het wel:

Je bent toe aan een nieuwe werkuitdaging

Je hebt de behoefte om meer plezier en voldoening uit je (werk)leven te halen. Je weet alleen niet precies wat.

Je voelt je niet gezien of gehoord

Wat je ook doet, hoe hard je ook werkt: het lijkt wel of je niet echt gezien en gehoord wordt of serieus genomen. Je hebt behoefte aan meer erkenning, meer gezien en gehoord worden. Maar wat je ook doet, niets lijkt te helpen.

Je hebt last van chronische fysieke of mentale klachten

Je wil graag fit en energiek leven, 'gewoon' je ding kunnen doen, maar wordt tegengehouden door een lichaam dat niet meewerkt. Chronische pijn, vermoeidheid, een burn-out of bore-out staan in de weg om vol te kunnen genieten van je leven. Hoe kom je weer in je kracht?

Je wil af van dat irritant stemmetje in je hoofd

Misschien ken je 'm wel, dat stemmetje in je hoofd dat continu tegen je praat. Je aan het twijfelen brengt, waardoor je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen. Hoe fijn zou het zijn als niet dit stemmetje, maar de stem van je hart de overhand zou hebben?

Je vraagt je af: 'Is dit het nou?!'

Ergens dwalen je gedachten wel eens af. Is dit alles wat het leven me te bieden heeft? Diep van binnen voel je een verlangen naar meer. Werk waar je meer voldoening uit haalt, meer verbinding met jezelf en anderen. Maar hoe?

Je leven gaat aan je voorbij

Je bent druk met werk, familie, kinderen, vrienden, sport, noem maar op. Weken gaan voorbij, zonder dat je er erg in hebt. Je hebt weinig tot geen tijd voor jezelf, laat staan stil te staan bij jezelf. Iets wat je wel graag zou willen.

"Simone heeft humor, is prettig gestoord, maar daarnaast een enorm warm persoon die van haar passie echt haar werk heeft kunnen maken. Mensen verder helpen, bijsturen, motiveren!!"
Man (45 jaar)
Jaartraject
"Wauw! Simone weet echt heel snel tot de kern te komen en precies de dingen te zeggen en te doen die nodig zijn. Ze liet me niet met bullshit en 'slimme' argumenten wegkomen. Heftig, maar oh zo fijn!"
Vrouw (37 jaar)
Coaching

Antwoorden op levensvragen komen niet uit je hoofd, wel uit je hart

"Ik was vastgelopen en voelde sterk de behoefte aan beweging. De online training gaf mij een fijne houvast en extra motivatie om behoeften en plannen scherp te krijgen en echt aan de slag te gaan. Aanrader als je écht in beweging wilt komen! "
Evelien
Online training Voelen, Focus, Gaan!
"Simone heeft mij veel laten zien over patronen die ik heb, gedrag en gedachten die ik zelf in stand houd en hoe ik deze kan herkennen, erkennen en omzetten tot nieuw gedrag. Vaak door niet alleen te praten over van alles, maar concreet te ervaren in oefeningen alleen of met elkaar."
Vrouw (38 jaar)
Jaartraject

Overige diensten

Je loopt vast in je (werk)leven en wil graag vooruit bewegen. Op de een of andere manier lukt dat maar niet, loop je steeds tegen iets aan. 

De zakelijke levensanalyse maakt inzichtelijk waar je onzichtbaar tegen gehouden wordt  om vol in je eigen kracht te gaan staan. Dit zit vaak heel ergens anders dan je denkt.

De analyse bestaat uit drie delen:

 • Impactvolle vragenlijst
 • Levensboost analyse
 • Verdiepingsgesprek

Wanneer:
Als je persoonlijke levensanalyse afneemt krijg je direct de vragenlijst opgestuurd.  Je bepaalt zelf hoeveel tijd je nodig hebt voor het invullen van de vragenlijst en stuurt deze 3 dagen voor het verdiepingsgesprek op. Het gesprek zelf duurt 1,5 a 2 uur. 

Zakelijk tarief: 525 euro ex btw

Een gestresst of vermoeid lichaam heeft grote invloed op hoe je je voelt, hoe je de wereld om je heen ziet en hoe je hierop reageert. 

Het is daarom super belangrijk om je lichaam met liefdevolle aandacht te verzorgen. Pas als je lichaam zich veilig voelt om in ontspanning te gaan, is het mogelijk om je persoonlijke proces dieper aan te gaan. 

Via een combinatie van  cranio therapie (gericht op het ontspannen van je lichaam via o.a. je bindweefsel) en energetische healing maak ik je lichaam vrij(er) van energetische en emotionele blokkades. Tijdens de sessies wordt niet veel gesproken, je hoeft alleen maar te liggen of zitten. 

 • Minder spanning in lichaam & hoofd
 • Aandacht voor emotionele & energetische blokkades
 • Meer rust, ontspanning & verbinding met jezelf

Wanneer:
Een sessie duurt ca 1 a 1,5 uur en is persoonlijk in te plannen. 

Tarief: 95 euro per uur

Neem contact op om een afspraak in te plannen. 

Je hebt behoefte aan meer inzicht in een (levens)thema of bent op zoek naar meer connectie met jezelf. 

Tijdens een sessie laat ik me hierbij leiden door het thema wat je inbrengt en voel vervolgens is welke methodiek het beste bij jou en het thema past. Dit varieert van visualisaties, meditaties, focus oefeningen, familieopstellingen, mediumschap, voice dialogue, NLP en meer. Vaak een combinatie hiervan. Datgene wat nodig is om tot nieuwe inzichten te komen.


• Familieopstellingen
• Focussing & visualisatie
• Persoonlijke geleide meditaties
• Mediumschap &. trance healing
• NLP en meer
• Voice dialogue

Wanneer:
Een sessie duurt 1,5 a 2 uur en is persoonlijk in te plannen.

Particulier tarief: 95 euro per uur
Zakelijk tarief*: 160 euro ex btw

Er zijn een aantal dynamieken die op bijna elke werkvloer terug te vinden zijn. Denk aan:

 • Dynamiek tussen medewerker en leidinggevende
 • Iemand die zich niet gezien of gehoord voelt
 • De het-kan-altijd-beter mentaliteit
 • Frustratie over dat iemand anders er de kantjes vanaf loopt
 • Terugkerende fysieke of mentale klachten
 • Het ligt aan de ander, niet aan degene zelf
 • Enzovoorts.  
De oorsprong van dynamieken die spelen op het werk, ligt bijna altijd op een vlak waar je het niet direct zoekt.  Deze dagworkshop geeft inzicht waar deze dynamieken vandaan komen. Tevens ga je ontdekken welke invloed jij zelf hebt om hier geen last van te hebben.  

Wanneer: hou de agenda in de gaten voor de eerstvolgende training. 

Investering: 895 euro ex btw.

De kracht van Simone

Het is nooit te laat te worden, wie je in wezen bent

Individueel zijn meer dan 200 mensen je voorgegaan. Mensen zoals jij.

Voor wie is het?

Levensboost is niet geschikt als je:

Simone Levensboost

Ontdekken of Levensboost iets voor jou is?

De beste graadmeter of een coach bij je past is de klik of aantrekkingskracht die je voelt.

Daarom werk ik vooraf altijd met een gratis intakegesprek.

Zo kan je we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om een volgende stap in je groeiproces te maken.

"Ik ben de online training gaan doen om weer happy te worden in mijn werk. Het programma was behoorlijk intensief. Enerzijds omdat je gedwongen werd om vanuit je gevoel te onderzoeken en anderzijds dat het best complex was. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik nu weet wat ik ECHT belangrijk vind aan werk en welke stappen ik ga ondernemen om dat te realiseren."
Edwin
Online training Voelen, Focus, Gaan!
"Heel fijn om in zo’n super inspirerende groep te kunnen werken en elkaar naar een hoger plan trekken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een nog concreter en beter beeld heb van mijn passie en hoe ik deze kan gaan leven, stapje voor stapje. Mijn focus is veranderd: van alles een beetje, naar precies weten waar ik nu wel en geen energie in wil stoppen. Het heeft me de ruimte gegeven om nog meer mijn eigen keuzes te kunnen maken en daarvoor te gaan staan."
Leonie
Online training Voelen, Focus, Gaan!
Scroll naar top