Energetische Healing

- Stille verlichting op je pad

Energetische Healing

Een gestresst of vermoeid lichaam heeft grote invloed op hoe je je voelt, hoe je de wereld om je heen ziet en hoe je hierop reageert. 

Het is daarom super belangrijk om je lichaam met liefdevolle aandacht te verzorgen. Pas als je lichaam zich veilig voelt om in ontspanning te gaan, is het mogelijk om je persoonlijke proces dieper aan te gaan. 

Fysieke behandeling
In afstemming met jouw behoefte gebruik ik technieken uit cranio sacraal therapie (gericht op het ontspannen van je lichaam via o.a. je bindweefsel) en energetische healing.  Ik maak ik je lichaam vrij(er) van energetische en emotionele blokkades. Tijdens de sessies wordt niet veel gesproken, je hoeft alleen maar te liggen of te zitten (wat jij het prettigst vindt).  Ik stem af op jouw lichaam en energieveld en laat me leiden naar de plekken waar jij blokkades hebt zitten en zet daar de healing op in. Als je het fijn vindt kan ik je toelichting geven over wat ik doe en ervaar. 

Behandeling op afstand
Bij een energetische healing op afstand spreken we een moment af waarop de behandeling plaatsvindt. We hebben even kort telefonisch contact, waarna je lekker ergens gaat zitten of liggen zonder afgeleid te worden. Door bewust contact te maken maken je lichaam, haal je een maximaal resultaat uit de healing. Vervolgens stem ik af op jouw energieveld en ga ik deze lezen en opschonen waar mogelijk. Dit duurt gemiddeld zo’n 30-45 minuten. Daarna bel ik je weer op en bespreken we de sessie na. 

Wat levert een healing je op:

Praktische informatie:

  • Een sessie duurt ca 1 a 1,5 uur
  • Neem contact op om een sessie in te plannen  (ma-vr tussen 10:00 en 18:00)
  • Tarief: 95 euro per uur
  • Fysieke locatie: Tilburg 
  • Bij een healing op afstand maakt je fysieke locatie niet uit (mag ook de andere kant van de wereld zijn)
Scroll naar top