Manifesteren vanuit hart & ziel

Creëer en manifesteer je leven vanuit binnenuit

werk

Op zoek naar een energiek en zinvol bestaan?

Je  bent op zoek naar een gelukkig en zinvol bestaan, maar loopt daarin vast.  Wat wíl je dan? En hoe ziet gelukkig en zinvol er dan uit voor jou? Gaat dat over een nieuwe werkinvulling? Over meer (zelf)liefde

Mooie vraagstukken om mee aan de slag te gaan.

In deze uitgebreide online training neem ik je stap voor stap aan de slag mee in het voelen, vormgeven en manifesteren van een leven vanuit hart en ziel.

Je neemt één levensthema om mee aan de slag te gaan:
je liefdesleven, je werkleven of je leven ‘overall’.

Wat houdt de training in

Je hebt elk moment de kans om te veranderen 

Simone_web_008

Tijd voor een zinvol en gelukkig leven!

Deze training gaat over:

inquiry Simone

Bewustwording

Dé stap naar verandering & groei

Hoe bewuster je bent van wie je bent, wat je wilt en waar je naar verlangt, hoe makkelijker je het aan zal trekken. In deze training ontdek je hoe jouw talenten, waarden, passies en interesse samen komen, waardoor je in je kracht komt te staan. In de online groepssessies dienen ter verdieping van jouw persoonlijke proces hierin.

kansen

Focus

Rust, structuur & daadkracht

Als je je overal op richt, dan richt je je op niets. Door focus aan te brengen op wat écht belangrijk is,  word je vele malen krachtiger & effectiever. Daarnaast creëert het rust en overzicht in je hoofd. Deze training navigeert je stapsgewijs van voelen wat je écht wilt, naar focussen op de essentiële details, naar gááán voor resultaat.

Verbinding

Verbinding

Diepe connectie met jezelf & omgeving

De grootste saboteur van je levensgeluk is je eigen mindf*ck. In de online groepssessies wordt deze genadeloos liefdevol ontmanteld en leer je hoe je deze bij jezelf kan herkennen. De gezamenlijke opdrachten helpen je bewustzijn hierin te vergroten. Hierdoor word je in staat veel puurder in verbinding te komen met jezelf én de ander.

En ontdek wat voor jou het beste is

Overzicht van de trainingsmodules

online training

Praktische informatie

Je kan de online training volledig zelfstandig doorlopen. Jouw bijdrage hiervoor is normaal 333 euro, nu tijdelijk voor slechts  111 euro!

Wil je alles uit jezelf en de training halen?

Meld je dan aan voor de begeleide groepstraining. In een kleine groep ga je deels (online) samen aan de slag. Daarnaast krijg je 5 verdiepende groepssessies van een uur met Simone. Zij helpt je je eigen mindf*cks en valkuilen te herkennen en verdiept jouw persoonlijke proces. Tevens heb je een stok achter de deur met de opdrachten aan de slag te gaan. Neem contact op om af te stemmen over de groepsmogelijkheden. 
Tarief met begeleiding: normaal 777 euro, nu tijdelijk 555 euro!

Eerstvolgende groepstraining:
> Dinsdag 19:30 op 4+ 18 april, 2 + 16 + 30 mei. 

Over Simone

Een groot deel van mijn leven heb ik met mijn ziel onder mijn arm gelopen, geen idee hebbend wat ik wilde qua werk of met mijn leven. En mijn liefdesleven stroomde al helemaal niet. Wat doe ik toch verkeerd?

Stapsgewijs ben ik me bewust geworden dat ik mij (onbewust) afsloot voor mijn eigen hart en ziel. Daarmee is mijn ontdekkingsreis begonnen om mezelf ‘op te halen’. Een lang proces van zoeken, ontdekken, genieten, op mijn bek gaan, teleurstelling incasseren, inzichten vergaren en weer opstaan. Steeds weer opnieuw.

De hoeveelheid liefde die ik nu in mijn leven ervaar is ongekend. En ook mijn zielsmissie heb ik vol in beeld: anderen bewustmaken, inspireren en begeleiden om ook hun weg terug te vinden naar hun hart en ziel

Sparren of deze training iets voor jou is?

Voel je vrij om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten, waarbij ik direct invoel op jouw behoefte.

Je krijgt vrijblijvend advies over wat jij nodig hebt om een stap te zetten in jouw levensgeluk.

Scroll naar top