"Een mens is het mooist als die helemaal zichzelf is"

Simone Levensboost

Simone van den Berg

Oprichter, trainer, coach, inspirator & healer

Jarenlang heb ik geleefd vanuit mijn hoofd, zonder dat ik me daar bewust van was. Ondanks dat ik op veel vlakken maatschappelijk gezien behoorlijk succesvol was (hoog niveau gesport, academisch geschoold,  goede managementbaan, rijk sociaal leven), was ik niet gelukkig.

Terwijl mijn hart me zachtjes aan het toefluisteren was “dit is niet jouw pad”, schreeuwde mijn hoofd daar continue overheen “zeur toch niet, je bent hartstikke succesvol”. Gelukkig was daar mijn lijf, die mijn hoofd de mond snoerde en het overnam. Overigens niet op een hele aangename manier, want het liet zich ‘horen’ via akelige rug- en nekklachten, een bore-out en meerdere botbreuken. Dat krijg je als je koppig bent en niet gelijk goed luistert: dan word je keer op keer stil gezet. 

Stapje voor stapje ben ik op ontdekkingsreis gegaan om te ontdekken wie ík ben, waar ík gelukkig van word en waar mijn passie ligt. 

Een bijzondere reis vol hobbels en bijzondere ervaringen. Waarbij het elke keer weer heel goed luisteren is naar wat mijn lichaam en hart me te zeggen heeft. En daar volmondig JA tegen te zeggen. Niet altijd even makkelijk! 

Mijn levenspad is hierdoor een kant op gegaan die ik nooit had kunnen bedenken. Van bloedfanatieke sporter naar ontspannen genietende sporter. Van gestrest en naar de buitenwereld kijkend wat ‘goed’ is, naar rustig persoon met eigen visie. Van vooral bezig zijn met anderen, naar liefdevolle aandacht voor mezelf. Van doen naar zijn. Van denken naar voelen. Van oordelend en hard, naar open en zacht. 

Nog steeds ben ik mega gedreven in de dingen die ik doe. Alleen nu vanuit balans, ontspanning en voldoening van binnenuit.  Dat gun ik iedereen! En geloof ook oprecht dat dat voor iedereen mogelijk. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Dit doe ik door met passie en betrokkenheid mijn healingpowers en hoogsensitiviteit (o.a. helderwetend en heldervoelend) in te zetten om mensen liefdevol dichter bij zichzelf te brengen.

 

  • Energetisch healer
  • Systemisch coach (o.a. familieopstellingen)
  • Afgestudeerd Sociale Wetenschappen (WO)
  • NLP practitioner & master Practitioner
  • Craniosacraal therapie (basis)
  • Meer dan 2500 singles begeleid als trainer, coach & reisleider
  • Meer dan 250 individuele coach trajecten
  • Gemiddelde klantwaardering VillaVibes: 8,8
  • 10 jaar zelfstandig ondernemer
  •  5 jaar managementervaring (>50fte)

Opleidingen

Cursussen / Certificaten

Werkervaring

De kracht van Simone

Simone
Scroll naar top