Transformatie weekend

Een weekend lang in pure verbinding met je hart & ziel.
Een weekend waar alles er mag zijn, waar JIJ er helemaal mag zijn.

4 transformatie weekenden per jaar

We gebruiken de kracht en inspiratie van de natuur door mee te bewegen in de thema’s van de verschillen de jaargetijden. Elk weekend bestaat uit een combinatie van ontspanning, persoonlijke verdieping, krachtige oefeningen en rituelen, vertragen, verstillen en verzachten. Een perfecte mix om steeds dieper met je pure zelf te verbinden. 

Lente

Creëren

Lente-editie: 3-4-5 maart

Ruimte maken om je ware ik tot volle bloei te laten komen. Van vrolijk springend in de wei tot sterk geaard staan voor wie je werkelijk bent. 

Vieren

Zomer-editie: 14-15-16 juli

Je volle potentieel voelen en vieren. Jezelf in alle puurheid laat stralen. Vieren dat je bent wie je bent. 

herfst

Loslaten

Herfst-editie: 3-4-5 nov

Jezelf vrijmaken van onnodige ballast en de cadeautjes ophalen die hieruit te halen zijn.

winter

Stilstaan

Winter-editie: 19-20-21 jan 2024

Stilstaan bij wat het afgelopen jaar je heeft gebracht en waar je naartoe wilt bewegen in het nieuwe jaar.  

'Niets is mooier dat je te verbinden met je pure zelf - daar huist de bron van wijsheid, liefde en geluk'

Voelen focus gaan

Kom los van je dagelijkse bestaan

De transformatie weekenden staan in het teken van je hart en ziel open te stellen naar jezelf. De plek zonder oordeel, zonder haast.

In het dagelijkse leven rennen we nogal eens aan deze prachtige plek voorbij. Zijn we aan het overleven in plaats van leven

Super waardevol dus om regelmatig een moment te nemen om stil te staan en je te verbinden met jouw bron van wijsheid, liefde en geluk: je hart en ziel. 

Dat is precies wat we in onze weekenden doen: vertragen, stilstaan en luisteren naar de stem van je hart. 

Zodat je met de juiste koers je dagelijkse leven weer verder vorm kan geven. 

Deelnemer over het weekend:
"Ik voelde me niet slecht, ik had nergens grote problemen mee, geen trauma’s, wat was mijn doel van dit weekend? Ik focuste me op een doel met veel lading. Maar blijkbaar kon het ook iets veel “simpelers” zijn: voelen en focussen op mezelf. Daar draaide mijn weekend om. Dat vond ik helemaal niet simpel! Simone heeft mij hierin heel fijn ondersteund."

Deelnemer over het weekend:
" Prachtig om te zien om hoe krachtig de juiste woorden, aanrakingen en timing van Simone is om mensen net dat zetje te geven wat ze nodig hebben om de stap te durven maken. Ik heb gemerkt dat het die finesses zijn die mij die mij dat zetje hebben gegeven om te komen tot waar ik nu ben: een veel bewuster en tevredener persoon"

Zo ziet een transformatie weekend eruit

Warm welkom, kennismaken & landen

Het weekend begint met ‘landen’ op de locatie & op je kamer. Om vervolgens kennis te maken met je mede ‘reisgenoten’.  Vanaf nu draait het hele weekend om jou. 

Je gaat je hart openstellen naar jezelf, met alles wat er is.
Waarbij alles mag er zijn. Alles is welkom. Jij bent welkom!

Open deur
IMG_20191123_105836

Laat je meevoeren in de energie

Geweldige ervaringen zitten in het onbekende, dus je krijgt vooraf geen schema wat van minuut tot minuut aangeeft wat je kunt verwachten.

Stel je open voor krachtige, energetische sessies waarbij je verbinding met je pure kern gaat maken. 

Meditaties, familieopstellingen, healing en meer..

Wij geloven niet in praten, wel in ervaren.

Heel veel oefeningen zijn dan ook ervaringsgericht: geleide meditaties, familieopstellingen, energetische oefeningen en belevingsmomenten in de natuur. Hoofd uit, hart aan. 

inquiry Simone

Alle ruimte voor persoonlijke processen

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en maken alle ruimte voor persoonlijke transformaties. 

De begeleiding heeft enorm veel ervaring en een volle tool-box om jouw persoonlijke ontwikkeling een stroomversnelling te geven. Zodat jij kan doorvoelen wat gevoeld mag worden.

Natuur & natuurlijk

We maken gebruik van de kracht,  inspiratie en voeding van de natuur.  

We zullen dan ook (waar mogelijk) de natuur gebruiken als hulpbron. Lekker naar buiten met een oefening, zen-momenten in de natuur, etc. 

Daarnaast zorgen we voor gezonde, licht verteerbare maaltijden, zodat alle energie beschikbaar is voor jouw groeiproces. 

gezond eten

Deelnemer over het weekend:
"Ik voel me heel erg gezien door jou, dat er echt contact is van binnenuit. Je bent zo mooi, zo eigen, zo dicht bij jezelf. Zo super sterk in je mildheid en liefde. Wat je kunt bewegen in anderen vind ik zo fantastisch. Ik ben je zo ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen."

Deelnemer over het weekend:
"Ik ben je dankbaar dat je mijn muurtjes hebt meehelpen afbreken. Had daar niet zo’n vertrouwen in dat dat mogelijk was, na jaren met van alles al bezig te zijn al. Ik vind het heel bijzonder dat het gelukt is!"

Je bent in goede handen

Simone

Simone van den Berg

trainer & coach

Simone is expert in het instant aanvoelen wat er in de energie speelt en wat nodig is om de connectie met je hart te herstellen. Met liefde, passie en geduld en waar nodig met een zetje in de rug. Na 5 succesvolle jaarprogramma’s en meer dan 250 coach-trajecten weet ze als geen ander wat nodig is om jou te verbinden met jouw volle potentieel. 

Wat een kundige, lieve, veilige, open en speelse begeleiding. Simone is doortastend, prikt, confronteert en combineert dat met een mooie dosis humor en aanstekelijk enthousiasme. Simone stopt niet waar jij dat zelf wel wil en prikt door. Ze leert je te ontdekken, te voelen en te spelen.​
Over Simone
Ik heb tijdens het retraite weekend hele fijne inzichten gekregen en ook de handvatten om daar iets mee te doen. Ik ben met een heel voldaan gevoel naar huis gegaan en voelde heel veel rust en aandacht voor mezelf. Zo’n retraite is in mijn ogen perfect voor iedereen die een paar dagen aandacht voor zichzelf wil hebben. Ik weet zeker dat je met mooie nieuwe inzichten naar huis vertrekt.
Over retraite weekend

Authentieke zen-locaties in de natuur

De locatie wisselt per keer. Vaste ingrediënten: een authentiek gebouw met een fijne energie nabij of middenin de natuur.  Eerdere locaties:  Klooster Nieuwkerk in Goirle, kasteel Strijthagen in Landgraaf en De Refter in Ubbergen. De lente-editie van 2023 gaat plaatsvinden in de magische Zenhoeve op Landgoed Nieuwkerk in Goirle. 

Praktische details

Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Datum:
vrijdag 19.00 tot en met zondag 17 uur
Locatie: De prachtige Zenhoeve in Goirle
Bijdrage:
 Early bird tarief: 625 euro (boeken vóór 1 febr), normaal tarief: 695.

Simone heeft zo’n liefdevolle en open persoonlijkheid dat het tonen van emoties als iets heel natuurlijks voelt. Ze heeft heel veel mensenkennis en kan (ogenschijnlijk) zonder moeite muurtjes doorbreken. Ik heb hele fijne inzichten gekregen en ook de handvatten om daar iets mee te doen.
Het is onvoorstelbaar hoe snel er een hechte groep gemaakt wordt uit een diversiteit aan mensen. Na de koudwatervrees ontstond er al snel een veilige en open sfeer. Wat ik zo mooi vind aan de aanpak is dat je zelf het tempo en diepgang kunt beheersen.
Scroll naar top